Concept

Concept

 

De nieuwe Blue Rabbit 2.0 reeks is dé kant-en-klare totaaloplossing om uw klanten residentiële speeltoestellen aan te bieden. Diverse speeltorens, uitbreidingsmodules en schommels, elk met een eigen karakteristiek ontwerp maken deel uit van het nieuwe assortiment. Er is voor elk budget en beschikbare tuinoppervlakte een geschikte combinatie.

Het Blue Rabbit 2.0 concept biedt u de nodige vrijheid om de speeltoestellen af te stemmen op uw infrastructuur en lokale marktbehoeften.

Wij leveren u de bouwpakketten aan. Elke doos bevat alle hoogwaardige constructieonderdelen nodig om een speeltoestel te bouwen, evenals een duidelijke stap-voor-stap montagehandleiding. Als verdeler voorziet u de bijhorende houtpakketten; er is geen hout inbegrepen in het aangeleverde Blue Rabbit 2.0 bouwpakket.

Voor elk speeltoestel is het houtpakket door ons duidelijk omschreven in een overzichtelijke houtlijst. Het ingenieus ontwerp van de speeltoestellen biedt u een maximale flexibiliteit in de keuze van houtsecties. Alle houtzaaglijsten zijn beschikbaar in het downloadgedeelte.

De speeltoestellen zijn maar volledig met een KBT glijbaan en KBT toebehoren van uw keuze. Beiden zijn apart verkrijgbaar uit de KBT catalogus. KBT biedt u het meest uitgebreide, gevarieerde en complete assortiment van toebehoren aan op de markt. Hiermee creëert u eenvoudig een persoonlijke stijl met unieke kleurcombinaties.

De sleutel tot succes van het nieuwe Blue Rabbit 2.0 assortiment is het unieke ontwerp, uitermate geschikt voor zowel de traditionele verkoopkanalen als verkoop via internet. Starten met de distributie van de Blue Rabbit 2.0 productreeks kan reeds met een beperkte investering en lage opstartkosten.

Een uitgebreide databank met prachtige outdoor foto’s staat ter beschikking voor uw eigen website, folders of ander publiciteitsmateriaal. U hoeft niet te investeren in een dure fotoshoot voor eigen marketingdoeleinden. Contacteer ons voor meer informatie.

Om de hoogst mogelijke graad van kwaliteit en veiligheid te garanderen, zijn alle speeltoestellen gecontroleerd, getest en gecertificeerd door TÜV Nord.

 

Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons